Pasūtījumiem no € 20.00 bezmaksas piegāde uz Omniva pakomātiem visā Latvijā!

Kafijas piegāde

Gribējām pastāstīt par svarīgu aspektu mūsu ikdienā – par kafijas piegādi jums.

Ideālā situācija, protams, ir, kad mūsu kafija ir pieejama jūsu piemājas veikalā – tikko, kā rodas nepieciešamība, aizejiet papildināt krājumus. Taču ne vienmēr tas ir iespējams, dažādu iemeslu dēļ.

Tāpēc mums talkā nāk piegāžu organizētāji, kuri, teiksim no visas sirds – Latvijā ir patiešām augstā līmenī!

Mēs paši, mūsu ģimene internetā iepērkamies jau samērā sen, tāpēc mēs apzināmies, cik svarīgi ir saprast, kad pasūtījums būs klāt. Vēl labāk ir, ja esi drošs, ka tas tiks piegādāts tuvākajā laikā, nevis pēc nedēļas vai pat vēlāk. Tieši ar šādu domu mēs organizējam savu ikdienas darbu – lai kafijas ceļš no mūsu ražotnes pie jums būtu pēc iespējas ātrāks.

Tuvākajā apkārtnē, kas te visapkārt Ādažiem, ir pavisam vienkārši – mēs te ikdienā apgrozāmies, tāpēc mums nebūs grūti pasūtījumu piegādāt jums līdz pašām durvīm. Saskaņosim laiku, un viss būs! Vai arī atstāsim pakomātā, būs pieejams jau tai pašā dienā.

Pakomāti, liekas, ir visvienkāršākais variants un, noteikti gribētos uzslavēt Omnivu, arī ļoti ātrs! Principā, ja nenotiek nekas neparedzēts, pasūtot kafiju līdz ne pārāk vēlai pēcpusdienai, tā saņēmēja pakomātā nokļūst jau nākamajā diena. Jā, protams, ir visādas nianses, piemēram, brīvdienas – standarta, nestandarta, īsās un garās, kad piegādes laiks ir ilgāks, bet tā, normālā ikdienā – pēcpusdienas pasūtījums būs pie jums jau nākamajā rītā.

Jā, un, ja pakomāts liekas neizdevīgi, jo pārāk tālu, kurjers līdz durvīm strādā tik pat labi!

Un, starp citu, ja lasāt šo kaut kur ārpus Latvijas, arī tālākas piegādes ir sevi parādījušas kā pietiekoši ātras. Uz Zviedriju, piemēram, sūtījums aiziet četru dienu laikā. Ja esat Lietuvā vai Igaunijā, noteikti nebūs tik ilgi jāgaida.

Starp citu, kā ir – vai atveros pakomāta durtiņas, kafijas smaržu var sajust, jeb tomēr, ārā esot, tas nav tik izteikti?